greg T

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Build Theme #12681
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Thank you – that is exactly what I needed.  🙂

    in reply to: Build Theme #12598
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    I would prefer to do it myself so that I can learn for future reference. Since it’s just deleting code – can you not just show which coding to be removed from each file?

    in reply to: Build Theme #12566
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Can you be more specific as to which code needs to be removed?

    I have tried several and cannot seem to get the feature box rotation animation to stop.

    in reply to: Build Theme #12235
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Is it possible to turn the animation off?  If so, how?

    in reply to: Testimonials Speed #12129
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Perfect – thank you.

    In case anyone else is reading this and has any difficulties – be sure to add the “,” after “true” in the above lines to keep this working properly.

    in reply to: Testimonials Speed #12080
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Where is this located in the Beauty Cuts theme? There doe snot appear to be this JS in the corresponding folder.

    in reply to: CSS for removing Post Info? #12027
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Not working unfortunately.

     

    in reply to: CSS for removing Post Info? #11826
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015
    in reply to: Team list vertical? #10879
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Hi Shri,

    We incorporated another plugin to make it work as the packaged one wasn’t working and we waited for the update you had mentioned initially.

    I have noticed mention of updates in most postings… is this really happening or not? There seem to be a lot of issues that the only solution is to give acted to the admin panel  so it can be fixed. I would rather not do that so this is something that concerns me when using any of the other themes I subscribed to.

    in reply to: Team list vertical? #10843
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Has this update been completed?

    in reply to: Contact Form not Working #10397
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Has this been fixed in any updates? I am seeing many issues that the only response has been – send us login information etc…. I would like to repair these myself if possible or be informed of the updates if they are indeed done within the month as noted.

     

    in reply to: Carousel Read More Links #9690
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    As a note to anyone reading this thread – I found that editing the shortcode in text mode worked. It kept the formatting out of play and worked from there.

    I’d recommend doing all editing within the Theme Options in text mode. This seems to have corrected several issues I was having.

    in reply to: Carousel Read More Links #9689
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Thank you. I had everything correct but no luck….. but, checked it all in text mode and there was a bunch of formatting within the short coding. Removed that and it’s working.

    Thanks for your help. Now to check the formatting elsewhere as I’m having some odd issues all over the place.  🙂

    in reply to: Carousel Read More Links #9671
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    Could you post what the final solution was? Having the same issue and would like to add the custom link to a corresponding page.

    in reply to: Slider Speed #8376
    greg T
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 16
    • Total: 23
    Member since: January 30, 2015

    perfect – thank you

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)