Luxury pro fatal error

Home Forums All Other Themes Luxury pro fatal error

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author
    Posts
  • #146273
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    Hello again, I’ve sent admin details via email as requested, and I got an answer this morning saying that the site was not working (we had forgot to setup twentytwenty back at the DB). We immediately did it and sent back an email but we did not get an answer ever since. Can you please let me know the status? Thank you.

    #146297
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your FTP details as well via email:forum@sktthemes.org

    Regards,
    Chris

    #146353
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    We just sent the information via email. Thank you for your prompt response.

    #146376
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    OK, since we did not get an answer from you, we got into the error log to find out some more. And we found a temporary solution, which is to add

    php_flag output_buffering on

    to the htaccess file or

    output_buffering = On

    to the php.ini file.

    We know it is not a real solution because it is just hiding the problem.
    We also have confirmed that the problem is in your theme, because we installed a clean WordPress site in another subdomain in the same server, and only installed your theme, SKT builder, and the Demo content, and no other plugin. And the problem happens there too, so it is not related to our database at all.

    I think you still need to fix this and let us know when the theme is fixed, but in the meantime, we will work on the staging domain, so please stay out of it. Thank you.

    By the way, the first entry in the error log that refers to the “headers already sent by” error says:
    [05-Mar-2020 20:57:46 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at […]/wp-content/themes/luxury-watch-pro/templates/custom-style.php:22) in […]/wp-login.php on line 496

    It looks like custom-style.php is sending an output before sending the cookies. Hope this helps.

    #146448
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    #146451
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    Have you made any changes? Will it work if I revert php.ini? If you made changes, can you please let me know which files are involved so I can update my local development server? This server is just a staging server, and we need to deploy on a different one.

    Thanks.

    #146453
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We haven’t had any changes.

    Problem was coming due to WP Rocket cache plugin.

    Regards,
    Chris

    #146454
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    Hi,

    Can you please test last one time and report?

    Thanks.

    #146457
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    I can’t understand a thing what you are saying.

    Regards,
    Chris

    #146458
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    Can you please test the issue one last time?

    #146465
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    Chris,

    We have created a clean WP installation (only the theme was added) at http://belgianshoes2.projectest.com/ (I am sending you a new FTP account to access it).
    Please keep working on the issue on this one.

    Thanks

    #146500
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Wordpress access is:
    admin
    password: Belgian3hoes

    Given WordPress credentials are not working.

    Regards,
    Chris

    #146533
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    They are correct. What you are seeing is the actual issue.

    #146552
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27276
    • Total: 27276
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Given WP details are incorrect. We are getting this message.

    View post on imgur.com

    Regards,
    Chris

    #146603
    AlejandroAlejandro
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: October 25, 2016

    That is the same we are getting

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.