Adventure Lite — primary menu issues

Home Forums All Other Themes Adventure Lite — primary menu issues

Tagged: 

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #125563
    Lisa Carr
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: June 22, 2019

    Hi there — Though I purchased the Adventure theme, I’m still using the Adventure Lite for now. I’m having trouble with the primary nav menu. When homepage is set to static, I get an extra top nav bar, and I can’t figure out out to get rid of it. It only shows on home page; disappears for any other page.

    Lisa

    #125616
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Show us your website URL please?

    Regards,
    Chris

    #125697
    Lisa Carr
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: June 22, 2019

    Hi there — My site currently is just sitting on a static IP and is not secure. Is there an email where I can contact you with this info privately?

    Thanks —

    Lisa

    #125771
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Chris

    #126318
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly email us your website URL as well via email: support@sktthemes.com

    Regards,
    Chris

    #126820
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We did not find any extra top nav bar on your website.

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on http://imgur.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #126946
    Lisa Carr
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: June 22, 2019

    I have shared all of these things in email — please respond with some help. Thanks.

    #126959
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    There is no extra top nav bar.

    Have a look at:

    View post on imgur.com

    Regards,
    Chris

    #127007
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm

    Regards,
    Chris

    #127024
    Lisa Carr
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: June 22, 2019

    The problem is on the secondary pages. The nav is shifted to the right and there is an unwanted block below it.

    See: https://imgur.com/a/5Z2y3AV

    In an email on July 2, Shri said that some CSS is overriding the default premium. I was asked to provide user details and I did. Since then, nothing.

    #127098
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked, all the secondary pages are working fine.

    Regards,
    Chris

    #127155
    Lisa Carr
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: June 22, 2019

    Yes, I got tired of waiting for help from SKT and figured out how to just turn the header OFF.

    #127308
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Great!!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.