Welder Theme – Broken CSS

Home Forums All Other Themes Welder Theme – Broken CSS

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #186114
    Don ChelladuraiDon Chelladurai
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 2
    • Total: 4
    Member since: March 6, 2021

    Hi,

    I purchased the Welder theme from you some months ago. It was rendeing fine until a few weeks ago. It looks like some of the CSS is broken, likely due to a wordpress upgrade (not sure). How is this to be fixed? Also, how do I give you the credentials securely to login to the admin panel?

    This is the website https://rottweld.com/

    Looking forward to hearing from you.

    Thanks,
    Don

    #186129
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 28005
    • Total: 28005
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Chris

    #186148
    Don ChelladuraiDon Chelladurai
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 2
    • Total: 4
    Member since: March 6, 2021

    I’ve sent you the email and I see you’ve read it. Looking forward to hearing back from you.

    #186150
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 28005
    • Total: 28005
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    #186152
    Don ChelladuraiDon Chelladurai
    Participant
    • Topics: 2
    • Replies: 2
    • Total: 4
    Member since: March 6, 2021

    Thanks, I can see that it is okay now. Could you explain what was wrong so I know in the future?

    #186153
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 28005
    • Total: 28005
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Elementor plugin was not installed correctly. We just reinstalled the Elementor plugin again.

    Regards,
    Chris

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.