We do not want a header image – naturo

Home Forums All Other Themes We do not want a header image – naturo

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #74332
    keren havi
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 3
    • Total: 12
    Member since: May 30, 2016

    Hi,
    I can change the header image to another image, however, the client prefers that the product should show instead of getting pushed down in Naturo theme.
    When I deleted the default bridge image an Error square shows that it cant find the file.
    How can we set it up not to use Header Image on product pages. The home page uses the slider, and we are happy with that.

    #74371
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25334
    • Total: 25334
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Dave

    #75737
    keren havi
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 3
    • Total: 12
    Member since: May 30, 2016

    http://www.stj.co.il/en/product-category/Tefillin/

    I want the site not to have the banner, as it is an ecommerce site, its best to just get to the products. When I remove the picture in the Theme Settings the Default Bridge image appears, if I delete the bridge image and an error image appears.

    #76052
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6787
    • Total: 6795
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    Your 1 year support for theme has expired. To continue receiving theme updates and support for another year kindly subscribe for just $18: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MFAFM4T6RDL

    Once paid we will again renew your support for 1 year and you will also receive theme updates as and when they happen.

    Regards,
    Shri

    #77213
    keren havi
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 3
    • Total: 12
    Member since: May 30, 2016

    Hi, We paid the fee weeks ago, and have not yet received an answer. Please answer the above topic. The client is wants an answer.

    #77218
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25334
    • Total: 25334
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance>>Theme Options>>Basic Settings>>Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .woocommerce .innerbanner { display:none;}

    Regards,
    Dave

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.