Toggle Content

Home Forums Pathway Forum Toggle Content

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2519
    Ryan McMann
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 2
    • Total: 6
    Member since: October 27, 2014

    Is there a way to keep a toggle in toggle content open by default?

    #2520
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    Hi Ryan,

    No this toggle doesn’t allow. I am sure there will be plugins which allow something like this.

    Or else if you can you might have to edit the js.

    Try this plugin: Olevmedia Shortcodes (hope it doesn’t conflict with ours). There accordion effect might have default one item open.

    Let us know.

    Regards,
    Shri

    #13468
    Rui Monteiro
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 3
    • Total: 3
    Member since: October 12, 2015

    Hi,
    I’ve got a page with 4 toggles but the first one is open when i go the that page.
    Is there a way so that the first toggle is closed by default? I mean … all toggles closed.
    Thanks in advance.

    #13503
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    Instead of toggle you can use accordion shortcode. I think they are closed all by default.

    Regards,
    Shri

    #13699
    Rui Monteiro
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 3
    • Total: 3
    Member since: October 12, 2015

    If you want all toggles closed by default use this as 1st toggle:
    <div style=”display: none;”>
    [toggle_content title=””]
    [/toggle_content]
    </div>

    🙂

    #13756
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    Thanks for the solution posted.

    Regards,
    Shri

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.