SKT Startup Pro

Home Forums All Other Themes SKT Startup Pro

Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #84898
    Dheeraj
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 23
    • Total: 32
    Member since: April 10, 2017

    Hi Team,

    How do i add content in H1 tag on home page?

    where in theme options can i add the same, so that it reflects as H1 tag.

    Thanks

    #84972
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25573
    • Total: 25573
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    I don’t understand what you mean by this.

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Brad

    #85062
    Dheeraj
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 23
    • Total: 32
    Member since: April 10, 2017

    For SEO purpose, we need to write some data in H1 and H2, the Slider Text is shown as H2 tag but there is no H1 tag defined on home page.

    Can you help.
    the webdesigner or the SEO Person will know this,

    Thanks.
    Dheeraj

    #85074
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25573
    • Total: 25573
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Do you want slide title as h1?

    Regards,
    Brad

    #85080
    Dheeraj
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 23
    • Total: 32
    Member since: April 10, 2017

    Yes if i can have first slide title as H1. that will do.

    Thanks

    #85127
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25573
    • Total: 25573
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This can only be done via coder.

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #85402
    Dheeraj
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 23
    • Total: 32
    Member since: April 10, 2017

    Can you let me know the location and code to put. I have a coder who can do the desired work thanks.

    thanks
    Dheeraj

    #85442
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25573
    • Total: 25573
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly edit header.php, go to line number 122 and change <h2></h2> tag to <h1></h1>.

    Regards,
    Brad

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.