Site images not loading on Mobile

Home Forums SKT Black/White Theme Support Site images not loading on Mobile

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #86086
    Ruth Heywood
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 67
    • Total: 88
    Member since: May 21, 2017

    Hi,

    I have just been updating the title on my website and for some reason the images have stopped loading correctly when I load the site on mobile (not sure if its related). Desktop view seems ok if not a little slow.

    Please can you have a look and see if you can resolve?

    http://www.scarce-it.com

    Many thanks for your help,

    Ruth

    #86094
    Ruth Heywood
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 67
    • Total: 88
    Member since: May 21, 2017

    Hi,

    I have also noticed a degradation in performance now of the images loading on desktop also this morning.

    I did run a page speed test last night: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ and the results were awful and the degradation seems to have been worse and declining since; I don’t know if this is related?

    Thanks for your help,

    Ruth

    #86126
    Ruth Heywood
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 67
    • Total: 88
    Member since: May 21, 2017

    Sorry to post again but please can you take a look at this as its really impacting my website, thanks

    #86129
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    #86137
    Ruth Heywood
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 67
    • Total: 88
    Member since: May 21, 2017

    Hi Chris,

    Many thanks for looking at this. It seems to be ok now on mobile but not on desktop, please can you check this and see if you can fix?

    Many thanks for your help,

    uth

    #86139
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #86141
    Ruth Heywood
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 67
    • Total: 88
    Member since: May 21, 2017

    Hi Chris,

    Apologies, I went to take the screen shot and it seems to have resolved – the site is a little slow to load but the images are now loading correctly once the page is displayed so I think you have fixed the issue; thank you.

    Please can I ask what the issue was?

    Many thanks for all your help,
    Ruth

    #86144
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23430
    • Total: 23430
    Member since: August 16, 2013

    Hi Ruth,

    If you found our service good kindly review us here: https://www.sktthemes.org/forums/topic/reviews-and-testimonials/page/11/

    Regards,
    Chris

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.