Problem with domain pointers

Home Forums All Other Themes Problem with domain pointers

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Vanessa Gómez 2 years, 5 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #66713

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi,

    Some of our web pages have more than one domain pointing to them. In these cases we use domain pointers.
    But we have noticed that there are some display problems if we visit the webs from the domain pointer.

    For exemple: http://www.estudi33.org is the main domain and everything looks correct.

    Screenshot: http://imgur.com/a/0WHZV

    But with http://www.estudi33.net (domain pointer) there are some elements that are not seen correctly (header icons, slider title and text…)

    Screenshot (I have marked with a yellow circle the items that are not seen correctly) http://imgur.com/a/SN5DY

    We ask the administrator of our server about this problem and this was the answer:

    Is something in the configuration of WordPress theme and therefore oblivious to the configuration of the server, if you load http://www.estudi33.net/ with the Google Chrome development console open note that in the tab “Console” Is giving you the following error:

    Font from origin ‘http://www.estudi33.org’ has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No ‘Access-Control-Allow-Origin’ header is present on the requested resource. Origin ‘http://www.estudi33.net’ is therefore not allowed access.

    This means that you are attempting to load the font from a different domain so you should fix the problem programmatically.

    Is there any way to fix this problem?

    Thank you very much for your help!!

    Best regards,
    Vanessa

    #66714

    mohamed
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 1
    • Total: 1
    Member since: February 16, 2016

    i can’t open web

    #66878

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi,

    Mohamed, I think your message has nothing to do with the subject of the query.

    About the problem with domain pointers, do you have any idea how to solve the problem?

    Thank you very much.

    Best regards,
    Vanessa

    #66923

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21705
    • Total: 21705
    Member since: August 16, 2013

    Hi Vanesa,

    Theme options should be ported properly for theme to work fine which can be done using duplicator plugin. Rest database you have to check if it has been ported properly and if the URLs are properly renamed to the new one.

    Regards,
    Brad

    #66942

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi Brad,

    I’m sorry but I do not understand what I can do to solve this problem. It’s a technical issue that is beyond our knowledge.

    What is duplicator pluguin?
    What must I do with database?

    I hope you can help us understand why this problem occurs and how to solve it.

    Thank you very much.

    Best regards,
    Vanessa

    #67749

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi,

    I show you another example about this problem:

    http://viajarconnosotros.net and http://viajarconnosotros.es/ are two domain pointers. The header icons don’t look right (facebook, phone, mail) and also can’t see correctly the icons of the “Choose us main” section in home page.

    I have not received a response from my previous message.
    Please, I hope your answer to try to solve this problem.

    Thank you very much.

    Best regards,
    Vanessa

    #67752

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21705
    • Total: 21705
    Member since: August 16, 2013

    Hi Vanessa,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #67759

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi Brad,

    Info sent.

    Best regards,

    Vanessa

    #67768

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21705
    • Total: 21705
    Member since: August 16, 2013

    Hi Vanessa,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #67829

    Vanessa Gómez
    Participant
    • Topics: 60
    • Replies: 245
    • Total: 305
    Member since: July 4, 2016

    Hi Brad,

    Much better!!
    Now I can see perfectly header and homepage icons.
    But is not seen correctly the title and description over slide on home page.

    Screenshot with main domain (www.estudi33.org)
    Title and description with correct font type.
    estudi33.org

    Screenshot with domain pointer (www.estudi33.net)
    Title and description with wrong font type
    estudi33.net

    Thank you for your help!!

    Best regards,
    Vanessa

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.