Post Timeline with Tags doesn’t work

Home Forums All Other Themes Post Timeline with Tags doesn’t work

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #213779
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    I’m working with the gbhotel template.

    I’m using Post Timeline block to show some posts.

    If I use TAXONOMY=Categories the block works fine, but if I switch TAXONOMY to Tags the block doesn’t work: the content of the block disappears and a circle on the block begins to spin.

    I send an email with the admin password and the link to my test website.

    Thank you

    #213800
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We have checked, post tag are not added in “Post” if you add tags on post so it’s showing a tag related post.

    kindly add tag in post see screenshot 👇

    https://nimb.ws/xmZKv0

    Regards,
    Chris

    #213900
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    I add tags, but the problem persists.

    #214106
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on https://imgbb.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #214128
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    this is the screenshot: https://ibb.co/qj5TmHD

    As you can see, the “Query” section on the right toolbar disappears after I choose Tags on TAXONOMY field.

    I have the same issue with Post and Page Grid Block.

    Regards

    #214292
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly manage post with “Categories” because “Tags” are not working.

    We are solve this issue in our plugin you are getting update as soon.

    Regards,
    Chris

    #214548
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    thanks for the reply.

    When do you think you will fix this?

    Regards

    #214550
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Yes, our coder is working on it.

    Regards,
    Chris

    #214843
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    is it ok?
    I need it, thanks.

    #214913
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We are adding some new blocks to it, so it is taking some time. We will release the update next week.

    Regards,
    Chris

    #215808
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    I saw that you released version 1.4.
    I tried to update your plugin from 1.3 to 1.4, but the pages created with version 1.3 become unusable after the update.
    The first things I saw were that:
    – the Section block no longer has the option to choose Full-width
    – MultiButton does not keep the color of the text I choose
    – AdvancedColumn gives an error and must be re-entered
    Impossible to use on an already published site…
    I await your response,
    Thank you

    #215833
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues in version 1.4? Upload your screenshot on https://imgbb.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #215837
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    Hi,
    this is the link: https://ibb.co/s5B1wTd

    I already sent you an email with the WP test environment with admin credentials.

    Waiting for your reply,
    Tnx

    #215873
    Sonnal S SinhaSonnal S Sinha
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 30618
    • Total: 30618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We have released our updated version 1.5.

    All issues have been resolved in updated version. Kindly update your plugin from 1.4 to 1.5.

    Regards,
    Chris

    #215877
    Andrea AlbertinAndrea Albertin
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 19
    • Total: 23
    Member since: February 8, 2024

    HI,
    updated to version 1.5.
    The problems with the TimeLine and the buttons continue to exist.
    https://ibb.co/y0zk00n

    Can you test things better before releasing them?
    Thank you

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.