perfect template issue

Home Forums All Other Themes perfect template issue

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #65392
    David
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 7
    • Total: 11
    Member since: December 29, 2016

    The perfect template (Version: pro1.0) seems to have a conflict with Elementor 1.3.3.3 add on.

    Issue is that l cant get pages to get passed the elementor loading stage, this used to work but started to be faulty after the last update of elementor.

    Why l think the issue is The perfect template
    If a change the template to the default 2016 template, elementor starts to work. I then switch back to the perfect template and it initially works. However the next time l go back to wordress l have the same issue.

    Any ideas of what the issue is?

    #65399
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi David,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #65470
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi David,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Remove the cache of your browser and check.

    Regards,
    Brad

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.