Page Builder by SiteOrigin not working on Construction Pro/Build Forum

Home Forums Construction Pro/Build Forum Page Builder by SiteOrigin not working on Construction Pro/Build Forum

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #87762
    Martin
    Member
    • Topics: 16
    • Replies: 47
    • Total: 63
    Member since: February 20, 2017

    Hi i using on most of my websites plugins from SiteOrigin like a Page Builder by SiteOrigin but on the website test.reno-sro.cz where i using yours website tamplate Construction Pro not working, any solution or do you recomend diferent pagebuilder ? thank you.

    #87774
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    Hi Martin,

    Kindly choose Elementor or even better visual composer page builder with our themes. Works just fine. Or use Live composer.

    Elementor and live composer are free. Site origin uses too many javascripts which play spoil sport.

    Regards,
    Shri

    #87789
    Martin
    Member
    • Topics: 16
    • Replies: 47
    • Total: 63
    Member since: February 20, 2017

    i try elementor and sey its some big error cant be activate.:

    Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /web/htdocs1/reno_srocz/home/subdoms/test/wp-content/plugins/elementor/elementor.php on line 55

    ๐Ÿ™

    #87818
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    Hmm. It surely might be conflicting with some other plugin you have used. In case you aren’t developing for client instead of page builder use this plugin: https://wordpress.org/plugins/shortcodes-ultimate/

    Regards,
    Shri

    #87980
    Martin
    Member
    • Topics: 16
    • Replies: 47
    • Total: 63
    Member since: February 20, 2017

    ok ๐Ÿ™ no plugin turn on

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.