Movers and Packers Pro – menu question

Home Forums All Other Themes Movers and Packers Pro – menu question

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #92239
    Marc Austin-Zande
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 25
    • Total: 35
    Member since: March 16, 2016

    Hi all

    I have a weird problem with my Movers and Packers theme site. On all pages, menus that contain sub-menus are displaying on mouse-over just fine. However, on the ‘home page’, this is not the case. On the home page, mouse-over changes the colour but the sub-menu does not display.

    I have tried re-creating the menus and shuffled things around but I can’t seem to locate the problem.

    Any help is appreciated.

    Site is here: http://powercurve.com.au/

    Thank you very much in advance!

    Note: not entirely my work… the client is populating the site after I create the pages, design, etc.

    #92282
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6705
    • Total: 6713
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    Kindly use this in appearance>theme options>basic settings>Custom CSS box:

    .header { position: inherit !important;}

    Should be fine.

    Regards,
    Shri

    #92285
    Marc Austin-Zande
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 25
    • Total: 35
    Member since: March 16, 2016

    Oh yes indeed! Thank you so very much Shri

    But I wish I understood why this happened. Still, it is working correctly now and my client/friend will be very happy, as am I

    Cheers

    Marc

    #92286
    Marc Austin-Zande
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 25
    • Total: 35
    Member since: March 16, 2016

    VERY FAST RESPONSE

    Thank you again Shri

    #92307
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6705
    • Total: 6713
    Member since: June 12, 2013

    🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.