Movers and Packers Pro

Home Forums All Other Themes Movers and Packers Pro

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #84462
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Hi,

    The sections in theme options are not showing up. The boxes to hide the sections are not checked so they should be. How do I get the sections to show up? They used to show up but after making some changes to my home page they have vanished!

    Thanks, Kizzy

    #84466
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23536
    • Total: 23536
    Member since: August 16, 2013

    Hi kizzyanne7,

    Kindly show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Chris

    #84467
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017
    #84468
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Thank you Chris,

    The sections used to show up fine. I then made some changes to my home page last night and since then the sections have vanished!

    I’ve spent all day so far trying to fix this but nothing is working.

    #84469
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Think I might have mis-spelled my url it is http://www.devonmovers.co.uk

    #84471
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23536
    • Total: 23536
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This can only be done via coder.

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Chris

    #84473
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Just sent the information requested.

    #84559
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23536
    • Total: 23536
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

    #84660
    kizzyanne7
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 22, 2017

    Hi Chris,

    Yes the issue was resolved but only temporarily. I checked it yesterday and it worked. However today I have checked and it has reverted back to the old problem of the sections not showing up!

    Going mad with this problem and can’t finalise my home page with this issue on-going.

    Could you please advise why this fix was temporary? The only thing I changed since I checked was to direct my WP Touch mobile page to go to the home page instead of a blank page, nothing else!

    #84741
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23536
    • Total: 23536
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved again.

    Kindly do not set a static page for front page in reading settings.

    Regards,
    Chris

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.