Missing Alt Tags

Home Forums Construction Pro/Build Forum Missing Alt Tags

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #142424
    Clive Bunch
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 14
    • Total: 19
    Member since: May 24, 2019

    I have alt tags missing from the site logo and all of the slider images even though alt description is added in the media library.
    For SEO reasons can this be fixed?
    Thanks
    Site: https:tapsandradiators.uk

    #142443
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22804
    • Total: 22804
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:forum@sktthemes.org Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Dave

    #142547
    Clive Bunch
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 14
    • Total: 19
    Member since: May 24, 2019

    Log in sent via email as requested.
    Thanks

    #142563
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22804
    • Total: 22804
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #142582
    Clive Bunch
    Participant
    • Topics: 5
    • Replies: 14
    • Total: 19
    Member since: May 24, 2019

    Perfect..excellent service as usual!
    Thank you.

    #142601
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22804
    • Total: 22804
    Member since: August 16, 2013

    Hi Clive,

    If you found our service good kindly review us here: https://www.sktthemes.org/forums/topic/reviews-and-testimonials/page/24/

    Regards,
    Dave

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.