Icon Images on Navigation Menu

Home Forums IT Consultant Support Icon Images on Navigation Menu

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #8581
    Kevin Thompson
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: June 24, 2015

    The small icon images that were initially on the circles on the navigation menu have disappeared.  How can I bring them back?

    #8586
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6775
    • Total: 6783
    Member since: June 12, 2013

    Can you show us the website?

    Regards,
    Shri

    #8598
    Kevin Thompson
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: June 24, 2015

    I sent an email earlier with website info.  Will await your response.  Thanks.

    #8604
    Dave Baughn
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 2
    • Total: 2
    Member since: June 27, 2015

    Same here.  I selected my “Sample Page” under Feature 1 in the template options and the thumbox icon disappears.  I’d like to have the icons remain when I feature my pages.

    http://www.bmits.com

    How do we fix this?

    Dave

    #8616
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6775
    • Total: 6783
    Member since: June 12, 2013

    Hi Kevin and Dave,

    Idea is simple. Don’t select pages to feature in those boxes. See the icons. Right click and save them. Then select pages to feature in those boxes.

    Icons won’t appear. Go to those pages via WordPress admin panel>Edit and on right side click on Set featured image>Set one of the icons.

    Repeat the edit pages step for the other pages to set icons as featured image and save.

    Should be good.

    Hope my explanation was clear.

    Regards,
    Shri

    #8661
    Kevin Thompson
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 12
    • Total: 14
    Member since: June 24, 2015

    Yes, your explanation makes sense.  Seems that you have fixed it for me.  Thanks.

    #8662
    Dave Baughn
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 2
    • Total: 2
    Member since: June 27, 2015

    Fixed it for me too.

    Thank you

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.