Hyperlink Slider Image

Home Forums All Other Themes Hyperlink Slider Image

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #27440
    Robert Farlow
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 2, 2015

    Is there a way to make the whole slider link instead of just the Read More button? I have made the button display none and would like to make the whole slider image link instead.

    Do you have a quick PHP code update to make this happen?

    Website: http://new.sidequestfitness.com/

    #27523
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6705
    • Total: 6713
    Member since: June 12, 2013

    Kindly send us URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact and we will link the whole slider.

    Regards,
    Shri

    #27693
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23490
    • Total: 23490
    Member since: August 16, 2013

    Hi Robert,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #27828
    Robert Farlow
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 2, 2015

    Hi, it works, but there are some sections of the image that are not linking. When I hover the cursor , sections are not linking.

    #27864
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23490
    • Total: 23490
    Member since: August 16, 2013

    Hi Robert,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #28743
    Robert Farlow
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 2, 2015

    Hello, the slider does link now, but the Titles have a very odd timing. Can you please review if your slider fix affected the the titles timing?

    Also, is there a way to add captcha to the blog comments?

    #28762
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23490
    • Total: 23490
    Member since: August 16, 2013

    Hi Robert,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.