home page post blog css site origin plugin

Home Forums All Other Themes home page post blog css site origin plugin

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #54115
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    HI Support team 😉
    In the last week you made the changes to my css theme and you have left me with a problem to solve,

    Now activating the Page Builder plugin by SiteOrigin, blog posts that I publish are seen on the home page but are not formatted correctly,
    disabling it are seen properly. This did not happen before you changes CSS.

    website: http://websitedemo.gsemanagement.it
    -before css change http://awesomescreenshot.com/0aa66wnh50
    -after css change http://awesomescreenshot.com/06d66wnd30

    Since you made these css changes have not had any more your news, although I already informed you about the problem.

    Please let know if you can fix the problem?

    I thank you very much, for your kind help hoping to soon have your answer
    Have nice day
    Luca

    #54199
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24856
    • Total: 24856
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    I have checked your site and everything is working fine on the homepage. I think latest posts section issue has been solved from our end.

    Let me know if you still having the issue.

    Regards,
    Brad

    #54276
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    HI Brad, thanks for you reply,
    The problem with the blog posts on the home page has not been resolved. when the site origin page builder plugin is disabled the home page works fine, but when it is activated you can see the problem.
    Please, try to check now that it is activated and you will see.

    Thank you very much,
    Luca

    #54279
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24856
    • Total: 24856
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    Page builder by Site Origin plugin conflict with the theme. You can use this plugin instead of Site origin: https://wordpress.org/plugins/elementor/

    Regards,
    Brad

    #54293
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi Brad,
    That’s what you’re telling me is very bad news! I trusted right down to it your support and expertise that you have shown me

    I have just finished this web site, I created all pages with page builder site origin without that I have encountered no problems.

    Now after you’ve made some changes to my css theme I was telling me that I have to redo all my pages with another plugin? but if until before all was well?

    I would like to know if you can fix this problem or not unless I have to redo all the pages with the plugin that you have advised me,

    if on origin it is not compatible potevete write in the information before purchase.

    #54294
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    if on origin is not compatible you could write in the information before purchase.

    #54329
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24856
    • Total: 24856
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    We are working on this issue and let you know when it resolved.

    Regards,
    Brad

    #54405
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24856
    • Total: 24856
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #54427
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi Brad, I’m very glad to find your answer to my problem, and for that I thank you very much for your work and for your professionalism!
    I checked finding additional three problems still,

    1:
    is no longer present the menu to make changes when they are logged in,
    http://awesomescreenshot.com/01b66yum4d

    2: I can not change the social icon from theme option,
    http://awesomescreenshot.com/0f166yuo0b

    3: by posting a comment in the post page I get the error page,
    http://awesomescreenshot.com/0c066yuq7a

    I do not know if these problems are due to the customizations, if possible I’d like to hear from you, so to find out how you can solve them.

    I are very grateful for your kind support
    Regards,
    Luca

    #54429
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    I’m sorry I forgot, another important issue,

    4: You can not edit the widget from the menu,
    http://awesomescreenshot.com/0d466yuv55

    Regards,
    Luca

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.