Flip Box images not showing

Home Forums PicArt Flip Box images not showing

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #69567
    Julie
    Member
    • Topics: 32
    • Replies: 48
    • Total: 80
    Member since: February 9, 2017

    I have worked all day trying to get Picart flip boxes to work. I have had a heck of a time getting my pictures to show. I went and reread the documentation, there was not much for flip boxes.
    I also took the advice I was given when I had a problem getting the sliders to show, I cleared out all of the fields and started fresh.
    I do my editing in Word but I paste the text into a plain text doc to strip out any Word artifacts. Sometimes I paste the exact same text into the edit content box and I get different results.
    Sometimes I paste the image name with the text and some times I have tried using the “Insert media” button.
    Along with the pictures not showing sometimes instead of my text showing the words backdescription= or frontdescription=” will show without the text.
    When I paste the original text in everything goes back to the default pictures.
    I love the bells and whistles on this template but I am VERY frustrated and I am tired of sitting on the computer and not seeing any progress.
    There should be pictures of real cute needle felted dogs in each box, but I am presently only seeing them in the first two. I am going to keep trying so things might change but I would really like to know what I am doing wrong.

    http://www.needlefeltedanimals.com/
    JulieO

    #69689
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25250
    • Total: 25250
    Member since: August 16, 2013

    Hi Julie,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #69797
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25250
    • Total: 25250
    Member since: August 16, 2013

    Hi Julie,

    Admin details are incorrect. Kindly send us correct admin details.

    Regards,
    Brad

    #69928
    Julie
    Member
    • Topics: 32
    • Replies: 48
    • Total: 80
    Member since: February 9, 2017

    I did finally get the flip boxes right on http://www.stlhandywomen.com and I am thrilled with them.
    Instead of writing all of the text in a plain text doc and pasting it into the “Section content” box I pasted each individual item into each field in customize mode. I compared the final text from the content box and most of the versions I had were exact matches so I don’t know why they didn’t work. Thanks for your support.
    JulieO

    #70034
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25250
    • Total: 25250
    Member since: August 16, 2013

    Hi Julie,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #73021
    Julie
    Member
    • Topics: 32
    • Replies: 48
    • Total: 80
    Member since: February 9, 2017

    Sorry, I forgot to confirm that the issue was resolved and I have used flip boxes a few more times without any problems as long as I am caareful putting my text in.
    A Belated Thank you,
    JulieO

    #73107
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25250
    • Total: 25250
    Member since: August 16, 2013

    🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.