Dupliacate H1 tags through post navigation

Home Forums All Other Themes Dupliacate H1 tags through post navigation

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #88799
    Eva
    Member
    • Topics: 30
    • Replies: 51
    • Total: 81
    Member since: January 16, 2016

    Hi,

    I ran some analytic tools on my site and they flagged that I have two h1 tags on all my posts because of the post navigation menu, I don’t want this to affect my SEO how can I change that? I would really appreciate your help. Thanks

    Kind regards
    Eva

    #88813
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL so that we can assist further.

    Regards,
    Chris

    #88826
    Eva
    Member
    • Topics: 30
    • Replies: 51
    • Total: 81
    Member since: January 16, 2016

    Hi Chris,
    it is thehealthytart(.)com, please remove the brackets from the URL to make it work I just don’t want another forum post to be indexed by Google.

    Thanks

    #88871
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #88904
    Eva
    Member
    • Topics: 30
    • Replies: 51
    • Total: 81
    Member since: January 16, 2016

    Hi Chris,

    something confusing is happening maybe you will be able to explain it, I received the following reply from the Yoast plugin support

    H1 headings
    We noticed that some of your pages contain two H1 headings. As you can read in this post, H1 is usually the title of the page or the blog post, and you should only use it once per page. However, apart from the tile of the page, the Post Navigation text is also using the H1 heading (see image two below). We’d recommend you correct this. Unfortunately, we are unable to tell you what file or line of code you should change as we don’t know your website.

    When I looked at the source code yesterday I saw 2 <h1> tags when I searched for them, today I am seeing none, nobody touched anything and I am quite confused if I have duplicate h1 tags or none at all, maybe I am looking wrong.

    Please find the analysis and a screenshot attached.

    View post on imgur.com

    #88906
    Eva
    Member
    • Topics: 30
    • Replies: 51
    • Total: 81
    Member since: January 16, 2016

    Hi Chris,
    sorry for the confusion in the previous message, I now found the duplicates again I had mistakenly added something additional in the search box.

    Thanks

    #88911
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This can only be done via coder.

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Chris

    #88928
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.