Cant get theme Header, Nav_menu and footer display on customised post template

Home Forums All Other Themes Cant get theme Header, Nav_menu and footer display on customised post template

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #86131
    warren.hall
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 16
    • Total: 22
    Member since: October 9, 2017

    Hello. This was posted in Black & White Section but got no responses (#8607).

    I have used Elementor Pro and Anywhere Elementor to create a Single Post Template for my site.

    Everything works fine except for I cannot seem to get the theme header, nav_menu or footer to display on post pages that are rendered with this the new template. Is there a way of calling the header, nav_menu or footer from within the template?

    Could you please have a look at http://ros-global.com/remote-operations/

    I’m using Black & White theme. Thanks in advance.

    #86138
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    I can’t understand a thing what you are saying.

    Regards,
    Brad

    #86142
    warren.hall
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 16
    • Total: 22
    Member since: October 9, 2017

    Brad,

    What can you not understand about the header, nav-menu and footer not displaying on a post page?

    I am not using the standard theme or WordPress ‘Single Post page template’. I have created a ‘single post page’ template using ‘Anywhere Elementor’. It is all working fine except for the theme’s nav_menu, header and footer is not getting pulled into the page.

    I really dont have a more succinct way of saying this.

    The link url takes you to the post page that is using the ‘Anywhere Elementor’ template I created. Hopefully by looking at it you may be able to see what I need to add to the template in order for the page to display the theme’s header, nav_menu and footer.

    #86154
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This can only be done via coder.

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #86161
    warren.hall
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 16
    • Total: 22
    Member since: October 9, 2017

    done – thanks

    #86288
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #86322
    warren.hall
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 16
    • Total: 22
    Member since: October 9, 2017

    Thanks Brad, Thats working. I can now use the AE Post Template with the theme. Appreciate you resolving this.

    I had to add some CSS to remove the unwanted header on the post (same as I need to do on the pager header).

    I used .post_head {display:none !important;} which seems to have worked. Was this the correct way to do it?

    #86328
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23457
    • Total: 23457
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Yes, this the correct way.

    Regards,
    Brad

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.