Blog images are not showing up

Home Forums IT Consultant Support Blog images are not showing up

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #93837
    Martin Scott
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 5
    • Total: 12
    Member since: June 17, 2017

    How do I get blog images to show up in the recentpost_wrap section. The blogs show, just not the image.
    https://goo.gl/YpZaFa

    Thanks.

    #93838
    Martin Scott
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 5
    • Total: 12
    Member since: June 17, 2017

    Is it possible to center the feature box section? I only have 1 page and its aligned on the left. https://goo.gl/YpZaFa

    #93883
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .one_column { text-align:center;}

    For recent post

    Kindly refer our documentation to setup recent posts.
    http://sktthemesdemo.net/documentation/itconsultant_documentation/#homelatestpost

    Regards,
    Dave

    #95237
    Martin Scott
    Member
    • Topics: 7
    • Replies: 5
    • Total: 12
    Member since: June 17, 2017

    I followed exactly the documentation and the image still doesn’t show up.

    https://goo.gl/YpZaFa

    #95297
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.