z-index issue with Panorama theme

Home Forums All Other Themes z-index issue with Panorama theme

Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #97567
    Erin Parker
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: October 26, 2016

    Please see this page: http://50.87.215.162/idx/listings/valparaiso-homes-for-sale-0-250000/

    When I enter a location (ie Sandestin) into the location box in the widget on the left side, the autocomplete pop up appears under the widget rather than on top of it.

    I spoke with the plugin developers and they claim that it is an issue with the theme’s CSS.

    Can you take a look for me and see if there is a fix for this?

    Thanks!

    #98038
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25550
    • Total: 25550
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #98394
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25550
    • Total: 25550
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #98629
    Erin Parker
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: October 26, 2016

    Yes, they are resolved. Thank you!

    However, I found another: If you click on map view and hover over the house icons, the info box should pop up. But it seems to also be below the map. I’d include a screenshot, but can’t figure out how to add it to this post.

    #98684
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25550
    • Total: 25550
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #107273
    Erin Parker
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: October 26, 2016

    Having this issue again this time in Panorama theme. Sending admin login via contact email.

    #107588
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25550
    • Total: 25550
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Layout Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .page #wrapper { z-index:1;}

    Regards,
    Dave

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.