Visual is not working in the Sections

Home Forums SKT Full Width Forum Visual is not working in the Sections

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4909
    Maickel OtteMaickel Otte
    Member
    • Topics: 14
    • Replies: 22
    • Total: 36
    Member since: March 24, 2015

    Hi,

    this is what I get in the visual option working with the sections (is this case section 9).

    Any idea why?

    thanks

    [client_main][client image=”http://urban6.com/wp-content/uploads/2015/03/BBC-logo-208-x-114.jpg” link=”#”][client image=”http://urban6.com/wp-content/uploads/2015/03/regus-logo-208-x-114.jpg” link=”#”][client image=”http://urban6.com/wp-content/uploads/2015/03/Google-logo-208-x-114.jpg” link=”#”][client image=”http://urban6.com/wp-content/uploads/2015/03/Unicredit-logo-208-x-114.jpg” link=”#”][client image=”http://urban6.com/wp-content/uploads/2015/03/Sothebys-logo-208-x-114.jpg” link=”#” clear=”last”][/client_main]

    #4911
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 10
    • Replies: 6932
    • Total: 6942
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    Yes because this is a shortcode and in free it was a div based code. So the visual don’t show up the visual mode.

    To change the url of the images follow these 2 screenshots:
    1. Upload image via media library: http://cdn3.wpbeginner.com/wp-content/uploads/2013/06/media-library-edit.png
    2. And then edit the image to find the url of the image:
    http://cdn2.wpbeginner.com/wp-content/uploads/2013/06/image-url-wordpress.png

    Now replace the url of the above client image with the new one.

    Regards,
    Shri

    #6194
    Josainis Veria BeletJosainis Veria Belet
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 1
    • Total: 1
    Member since: April 24, 2015

    Hi am having the same issue, bought the pro version yesterday, but now none of the visual are working in any of the sections, how can this be fixed?

    thanks

    #6220
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 10
    • Replies: 6932
    • Total: 6942
    Member since: June 12, 2013

    Sent back email.

    Regards,
    Shri

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.