URGNT BIZ PRO theme – Slider/SlideTitle

Home Forums All Other Themes URGNT BIZ PRO theme – Slider/SlideTitle

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #55199
    samir
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 14
    • Total: 20
    Member since: November 25, 2016

    Hi, when I change the Slider Slide Title (that small box that says Responsivexxxx) It does not change on the slider when I preview the website. It changes it inside the Customoize window but not the final website. I hv deleted cache and copied and pasted to another webbrowser and the same problem. PLS HELP

    #55226
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24073
    • Total: 24073
    Member since: August 16, 2013

    Hi Samir,

    Kindly show us your website URL.

    Regards,
    Dave

    #55304
    samir
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 14
    • Total: 20
    Member since: November 25, 2016

    Here it is!

    Home

    thanks. Please note that on the CUSTOMIZE page I can see that it changes the RESPONSIVE BOX. BUT NOT on the main website. I hv cleared cache several times.

    #55349
    samir
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 14
    • Total: 20
    Member since: November 25, 2016
    #55425
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24073
    • Total: 24073
    Member since: August 16, 2013

    Hi Samir,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #56299
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24073
    • Total: 24073
    Member since: August 16, 2013

    Hi Samir,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #56308
    samir
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 14
    • Total: 20
    Member since: November 25, 2016

    Can you pls tell me the fix, as I need to do the same for the priduction instance, this was only a testing instance. For production I cannot release password, against company policy!!

    #56309
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24073
    • Total: 24073
    Member since: August 16, 2013

    Customizer slider all the fields need to be changed like slider title, description, and slider images for all the slides then it will start affecting and from next time smallest of changes also appear. This needs to be done only for the first time.

    Regards,
    Dave

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.