Update SKT Movers Packers Pro 1.1 to 4.0

Home Forums All Other Themes Update SKT Movers Packers Pro 1.1 to 4.0

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #177933
    AlessandroAlessandro
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: October 11, 2016

    Hello, is it possible to upgrade from version 1.1 pro to version 4.0 without losing the changes already made? This is the site link https://www.direnzo.biz/it/

    #177942
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27935
    • Total: 27935
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly help us with your order number.

    Regards,
    Dave

    #177943
    AlessandroAlessandro
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: October 11, 2016

    Here is the order number Y202189021

    #177948
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27935
    • Total: 27935
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We don’t have any such order numbers.

    if you haven’t bought it directly and are using it via someone else

    Please buy the theme

    Regards,
    Dave

    #177949
    AlessandroAlessandro
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: October 11, 2016

    Excuse me I have the wrong code with a plugin from another vendor. Here is our order code. We have purchased all themes for one year. the order number is 48439

    #177953
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27935
    • Total: 27935
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Thank you for providing us with the order number.

    Movers and packers pro version 4 has undergone several changes and from version 1 to version 4 is now totally different than what it was.

    I will suggest loading the site into a test server, uploading new theme, setting up the homepage and color options again (inner page data remain intact).

    Setting up the footer and when all seems fine then shift it to the live site.

    Hope this sounds good.

    Regards,
    Dave

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.