Troubleshooting with some layout stuff

Home Forums All Other Themes Troubleshooting with some layout stuff

Tagged: 

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • Author
    Posts
  • #123948
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    you have the images here:
    https://imgur.com/gallery/1xdRape

    1 pic- there is no menu on the ipad version
    2.the rssponsive level for the icon boxes is under critic on the ipad version
    3. slider picture is not responsive in mobile version
    4. the video cant play when you will look at it in the mobile version desktop and ipad is working fine.

    #123949
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    and one thing more the rolling boxes with picturs in at the startpage can you delete the other box shown with no text in it?

    #123950
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    Links on the startpage dosent work even if i have tagged them right here is for an example:
    https://imgur.com/gallery/7j24ryj

    #123951
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    I can see in the url: it is avantyrsmaland.se/# but i have typed in https://aventrsmaland.se/om oss

    #123992
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 26364
    • Total: 26364
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Chris

    #124033
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    i have sen you the login details.
    and another thing i fram embeeded youtube movies are not working either.

    #124103
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 26364
    • Total: 26364
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Given details aren’t working

    Regards,
    Chris

    #124147
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    The following problems on the site thata i want help with:

    the things i want help with is the following:

    1. Link on startpage dosent work see this module with video.
    https://aventyrsmaland.se/

    2, The headerpicture on the mobile version is not responsive. Schould i change the pixels on the picture in that case wich pixels? its look like this now: see pic in email

    3. In the mobile version you cant play the video, why?
    responsive dont work on ipads just the headerpic and the module downunder and the menu is missing when you have the ipad upfront, iy used to be a hamburgermenu but when you place it vertical the menu is there and its also responsive.

    4.embeededvideo from youtube cant be placed using shortcodes. The code apear at site but not showing the content.
    if i want to add loop and not showing related films for youtube videos cant be coded in because teh shortcode module dosent work.

    5. Can i erase the cta-button on the module for pictures and picture slide.

    6.Can i erase this green buttons on this module? the module at startpage with picture in slides? se fr more details in email.

    7. Canonicaltags how do i add them with content in SKT builder?

    #124148
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    8. the link is not working here either

    Äventyr och upplevelser


    see the video module

    #124185
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 26364
    • Total: 26364
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Your WP login details isn’t working. Kindly send us the correct details.

    Regards,
    Chris

    #124241
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    I have sent the inlog details once more and tested it by my self. I can see that you have entered the website and make som changes. In this forum i have also posted pictures of the problems i asked to be fixed for an example the video box and links that dont work

    https://imgur.com/a/7j24ryj#o5N4Trh

    and the headerpicture fpr the mobileversion dosent work either
    https://imgur.com/gallery/oZl8GfG

    when you change the custom css for the menu it gets like this
    https://imgur.com/gallery/oZl8GfG

    #124244
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    Something is wrong, gooogle cant index the startpage and i have done no modification with disallow robots.txt.
    Sitemaps is working but google cant find them.

    #124256
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    The most important hing for me just now is correct so the link is working from the video module. Today is not working at all. I have configured the link as you schould have but still its not working. https://imgur.com/a/7j24ryj#o5N4Trh

    This is critical and must be solved as soon as possible, thank you =)

    and embeeded video dosent work in your sktbuilder just in regular classic editor mode.

    #124258
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    the url changes to this :

    Hem

    but the url i pasted is

    Om oss

    #124275
    Ida SeidemarIda Seidemar
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 37
    • Total: 40
    Member since: May 11, 2019

    Now its more going on the site… now i cant edit the site with skt builder on the startpage… it loads to 28% and no more and the site look nothing the same as it did before look at the startpage http://www.aventyrsmaland.se

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.