Static Home Page not working

Home Forums All Other Themes Static Home Page not working

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #28597
    Andrew
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 9
    • Total: 13
    Member since: March 13, 2016

    This is an ongoing issue from https://www.sktthemes.org/forums/topic/static-home-page-not-working/#post-28506

    Please do not reply and tell me to reply on the forum link as your support blog is very buggy and keeps logging me out preventing me from replying in that thread. Ive tried several browsers and same issue everywhere. The other option is to give me a proper email address for communications

    This is still an issue, the static home is still NOT working. Please use the login details I gave you, log in have a look at the home page Ive setup and you will see there should only be ONE gallery displaying not two. It looks to me like the 2nd gallery thats not meant to be displaying is coming from the theme generated home page

    You have your skype address listed for support but I notice that you still havent accepted my contact request to use Skype. Might I suggest you remove this from your page if you’re not going to actually offer it as a support mechanism

    Regards
    Andrew James

    #28637
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23490
    • Total: 23490
    Member since: August 16, 2013

    Hi Andrew,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.