Startup Pro Link Issue

Home Forums All Other Themes Startup Pro Link Issue

Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #132383
    Sarah
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 2
    • Total: 8
    Member since: May 25, 2016

    I have Startup Pro installed at williamsadco.com. On the homepage in Section 1 of the Theme Options, I have my images set & each is linked but clicking on the links doesn’t actually visit the links, it just goes back to the homepage.
    Here is the first example: [services imgsrc=”https://williamsadco.com/wp-content/uploads/2019/07/drinkwareHopkinsville.jpg” title=”Drinkware” link=”http://shop.williamsadco.com/productresults/?searchterms=Drinkware” description=”” ] And the link doesn’t go anywhere but back to the homepage.

    Can you help me make sure when someone clicks on the image it goes to the linked page?

    #132467
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24481
    • Total: 24481
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Hi,

    Thank you for being our customer and purchasing themes from SKT Themes.

    We are offering our old themes customers renewal discounts to be get back access to all the exciting themes we have launched till date along with support of 1 year.

    Renew for just $69 and get access to all themes from SKT Themes and use the themes for lifetime on multiple domains/websites.

    Here’s the link for payment via PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=7J5NCPDV8XXD2#/checkout/subscription

    Or via Credit Card: https://sites.fastspring.com/sktthemes/instant/allthemeslatesubscription

    We look forward to welcoming you again into our family.

    Regards,
    Brad

    #132500
    Sarah
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 2
    • Total: 8
    Member since: May 25, 2016

    So no assistance with the issue, though I purchased this previously? Should I go through the free support route instead? I’m just needing clarification on why that code wouldn’t be working properly. Thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.