Sportsman Theme

Home Forums All Other Themes Sportsman Theme

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #174270
    BradBrad
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 15
    • Total: 19
    Member since: March 7, 2016

    Two issues:
    1. Footer image loading in copyright area only:
    2. in the mobile phone view the background for pages is not black but purple, where can this be changed?

    #174315
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27618
    • Total: 27618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL please?

    Regards,
    Chris

    #174340
    BradBrad
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 15
    • Total: 19
    Member since: March 7, 2016
    #174355
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27618
    • Total: 27618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Given website URL isn’t clickable. Therefore we are unable to check the issue.

    Regards,
    Chris

    #174376
    BradBrad
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 15
    • Total: 19
    Member since: March 7, 2016

    staging.bikescape.ca

    #174401
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27618
    • Total: 27618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Customize >> Basic >> Scroll down to find Custom CSS and paste there:

    #footer { background: rgba(0,0,0,0.8) !important;}
    .footer_wrap.layer_wrapper { background-size:cover !important;}
    
    @media screen and (max-width:767px) {
    .header { background: #000000 !important;}
    }

    Regards,
    Chris

    #174795
    BradBrad
    Participant
    • Topics: 4
    • Replies: 15
    • Total: 19
    Member since: March 7, 2016

    The footer worked for a bit now it is not working again. please advise

    #174858
    Forum ModeratorForum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 27618
    • Total: 27618
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked, it is working fine.

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on https://imgbb.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.