Social Area Icon not working

Home Forums Construction Pro/Build Forum Social Area Icon not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #102215
    tarekkaram0
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 11
    • Total: 15
    Member since: July 12, 2017

    I recently upgraded WordPress to its newest version. I also updated to PHP 7. Now on my website the top left social icons show “?” and does not work. This is what my code looks like.

    [social_area]
    [social icon=”yelp” link=”https://www.yelp.com/biz/atlas-signs-van-nuys”%5D
    [social icon=”instagram” link=”https://www.instagram.com/atlassignsca”%5D
    [social icon=”email” link=”#”]
    [/social_area]

    My website: http://www.atlassigns.net

    #102235
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6705
    • Total: 6713
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    Maybe it is conflicting by a svg plugin.

    Regards,
    Shri

    #102261
    tarekkaram0
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 11
    • Total: 15
    Member since: July 12, 2017

    I don’t have any SVG plugins. This problem occurred after I updated my wordpress to latest version, changed to PHP 7 and added a simple SSL plug in to make my website https:// … deactivating the Simple SSL plugin does not fix the problem.

    #102263
    tarekkaram0
    Member
    • Topics: 4
    • Replies: 11
    • Total: 15
    Member since: July 12, 2017

    Nevermind, I used a social icon plug in with shortcodes and replaced the native code with it. I don’t know why the theme default icons are not working, but at least this issue is resolved for me.

    #102290
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6705
    • Total: 6713
    Member since: June 12, 2013

    okay cool.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.