SKT Spa Pro Theme Popular Services Issue

Home Forums All Other Themes SKT Spa Pro Theme Popular Services Issue

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #113105

    james14
    Participant
    • Topics: 10
    • Replies: 14
    • Total: 24
    Member since: July 24, 2017

    I am using SKT Spa Pro for the following domain: http://www.envynailswintersprings.com.

    On the home page section for “Popular Services” I am having an issue when you hover over the picture, the pointer changes as if the entire image is clickable, but you can only click on the “Read More” button. Can you please advise if there is a fix so that you can click on either the picture or the button?

    Thanks

    #113240

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Chris

    #113611

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Give us the full access of WP Admin?

    Regards,
    Chris

    #113682

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This is done

    Regards,
    Chris

    #113933

    james14
    Participant
    • Topics: 10
    • Replies: 14
    • Total: 24
    Member since: July 24, 2017

    Chris,

    Thanks, but this still isn’t working. If you set a featured image for a POST, it puts the photo atop the blog post, but not as a banner (like it does for pages). Can you fix this?

    Kind regards,
    James

    #113995

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved from end. Kindly check and confirm

    Regards,
    Chris

    #114053

    james14
    Participant
    • Topics: 10
    • Replies: 14
    • Total: 24
    Member since: July 24, 2017

    Chris,

    Thank you for the fix! It is working correctly on blog now. But the featured image is still not showing up as a banner on the actual blog page itself (where all the posts are listed). Here is the page:https://envynailswintersprings.com/news/ Could you take a look?

    James

    #114088

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20593
    • Total: 20593
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved

    Regards,
    Chris

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.