SKT Page Builder is not working

Home Forums All Other Themes SKT Page Builder is not working

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #127459

    nahumpfrancis
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 49
    • Total: 70
    Member since: August 30, 2018

    Dear Support,

    Will you please help me fix this issue. When I tried to install any of my themes I have purchased and try to use it with SKT builder plugin, it is stopped loading at 85%. Can you please tell me why and how to fix this issue please?

    Or, can you send me the normal css & html codes for the design please. I have installed electrician Pro theme and now I cannot work. When I checked, i realized, you guys migrated almost all themes to SKT Page Builder. However, it is not loading after 85%. When I searched, I have found this is a common issue and it seems not solved after reported this on customer reviews on page builder months ago.

    Please let me know whats next step.

    Thanks

    #127468

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21650
    • Total: 21650
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Are you using SSL if yes.

    Kindly go to Settings >> General Settings >> And changed the site addresses to https.

    Regards,
    Dave

    #127474

    nahumpfrancis
    Participant
    • Topics: 21
    • Replies: 49
    • Total: 70
    Member since: August 30, 2018

    Hello Dave,

    General Settings url and my site is on https and still not loading.

    My website url is https://empresshairsalon.com

    Thanks

    #127507

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21650
    • Total: 21650
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Dave

    #127590

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 21650
    • Total: 21650
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved

    Page Builder was not running due to Autoptimize plugin conflicts. If you do not need it, then remove it.

    Regards,
    Dave

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.