Shudh theme, slide

Home Forums All Other Themes Shudh theme, slide

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #59286
    Viviana
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 23
    • Total: 33
    Member since: September 1, 2016

    Hi!
    I set four images to the slide. In the DEMO site all works well, the official website NO! After the fourth image, it stops and loading for the 5th (which does not exist), and then leave.
    It ‘s really very ugly!
    I can’t understand. In the first site (DEMO) it’s all perfect
    Here are the website:
    http://www.andrea.myviviweb.com (demo)
    wwwww.becfashion.it (the official)
    Thanks for your replay

    #59341
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi Viviana,

    It seems that one of your plugin conflict with the slider. Are you using Huge IT photo gallery plugin?

    Regards,
    Dave

    #59430
    Viviana
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 23
    • Total: 33
    Member since: September 1, 2016

    YES!!!!
    There was PageBuilder SiteOrigin. I had installed it for the previous theme!
    Thanks a lot!!!!!
    Now it’s all OK
    Ciao, Viviana

    #59431
    Viviana
    Member
    • Topics: 10
    • Replies: 23
    • Total: 33
    Member since: September 1, 2016

    Dave,
    I’m very sorry but now it works bad again, Exactly as before.
    Thanks for your replay

    #59526
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi Viviana,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.