Shop items not in line.

Home Forums All Other Themes Shop items not in line.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #106969
    Nat
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 8
    • Total: 11
    Member since: April 5, 2016

    Hi, Thankyou for the fantastic Theme:

    Please can I have help with sites appearance:
    1. http://203.170.87.169/~pqwcomau/
    “Home Section 4” SHOP. Products are not inline and Categories are null links.

    I have sent login codes to Contact Support Email address.
    Many Thanks. Nat

    Woodcraft Theme

    #106977
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    This CSS might help:

    ul.latproduct-area li{min-height:435px;}

    Also kindly add product in proper category that you want to show.

    Regards,
    Shri

    #106990
    Nat
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 8
    • Total: 11
    Member since: April 5, 2016

    Hi Shri, Many thanks the products all sit inline on front Page product area now.
    The categories still do not work on front page.
    If I cannot have them working, please may I have them hidden.

    http://203.170.87.169/~pqwcomau/
    Under “TOP PRODUCTS”

    Many thanks. Nat:)

    #107027
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25536
    • Total: 25536
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Customize >> Basic >> Scroll down to find Custom CSS and paste there:

    ul.latproduct-categ { display:none;}

    Regards,
    Dave

    #107076
    Nat
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 8
    • Total: 11
    Member since: April 5, 2016

    Many thanks Dave.
    I wonder why many of the features don’t work on my install? Is it the PHP version? or something else. Would you have any ideas? Still love this theme though. Nat

    #107238
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25536
    • Total: 25536
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked and found that everything is working fine on your website.

    Regards,
    Dave

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.