Section 1 not displaying

Home Forums All Other Themes Section 1 not displaying

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #125372
    Amberstratum LdaAmberstratum Lda
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total: 2
    Member since: June 17, 2019

    Hey, I can’t make my section 1 (“Services Offered”) visible. The hide box is unticked and this is my shortcode…

    [services imgsrc=”http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/Untitled-design-5.png” title=”Location” link=”http://localhost/wordpress/location/”][services imgsrc=”http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/Untitled-design-3.png” title=”Apartments” link=”http://localhost/wordpress/the-building/”][services imgsrc=”http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/Untitled-design-4.png” title=”Contacts” link=”http://localhost/wordpress/contacts/”]

    Am I missing something else to make it visible?

    Thanks
    Ces

    #125400
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 29272
    • Total: 29272
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL?

    Regards,
    Chris

    #125571
    Amberstratum LdaAmberstratum Lda
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total: 2
    Member since: June 17, 2019

    Thank you Chris, the problem was on the general settings as I hadn’t selected “Your latest posts” and instead I had “Static page”. It is now fixed.

    #125618
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 29272
    • Total: 29272
    Member since: August 16, 2013

    Cool

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.