Problems after updating wordpress 5.5

Home Forums All Other Themes Problems after updating wordpress 5.5

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #160021
    Marieke van Helden
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 10
    • Total: 16
    Member since: November 27, 2019

    Hi, I have updated to wordpress 5.5 and since then I experience some visual trouble.
    1. I use al lot of blocks “Media and text”. They don’t show up the right way any more. Full screen pc is wrong, also mobile devices.
    The best page to visit for this problem is https://www.ideasonthefloor.com/wanddecoratie-kies-je-stijl/behangcirkel-met-foto/
    When you scrol down to #grote cirkels you see the problem the best.

    2. I made up in the social icone menu a mailto pictogram with [social icon=”fa fa-envelope-o” link=”mailto:info@ideasonthefloor.com” ]
    The enveloppe is not recognized on every page of the website.

    Other problems I only experience on mobile phones:
    – The main menu is showed twice and one of them is rolled out on every visited page.

    You can also see screenshots at https://imgur.com/a/41eGc2E

    My theme is Full page pro

    Hope you can help me out
    Regards, Marieke

    #160072
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25285
    • Total: 25285
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly use this plugin:

    Enable jQuery Migrate Helper

    Regards,
    Dave

    #160092
    Marieke van Helden
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 10
    • Total: 16
    Member since: November 27, 2019

    Hi Dave,

    Done. The menu problem is solved. The other problems still exist. As numberede in my topic as 1 and 2.
    What to do about that.
    Regards, Marieke

    #160166
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25285
    • Total: 25285
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on http://imgur.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Dave

    #160284
    Marieke van Helden
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 10
    • Total: 16
    Member since: November 27, 2019

    Hi,

    You can find the screenshots here https://imgur.com/a/Vn5gz5H

    Kind regards, Marieke

    #160332
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25285
    • Total: 25285
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Customize >> Basic >> Scroll down to find Custom CSS and paste there:

    .wp-block-media-text__media img { height:auto !important;}
    .fa-envelope-o::before {
        content: "\f003" !important;
    }

    Regards,
    Dave

    #160392
    Marieke van Helden
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 10
    • Total: 16
    Member since: November 27, 2019

    Hi,

    The problems with the media box are solved now.

    Two problems are not solved:
    1. The enveloppe is shown as “F003” now at mobile phone and PC
    2. The background picture doesn’t show up right at mobile phone.

    Regards,
    Marieke

    #160509
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25285
    • Total: 25285
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    1. The enveloppe is shown as “F003” now at mobile phone and PC

    Ans: Kindly go to Appearance >> Theme Editor >> scroll down to bottom of the page >> and add this CSS code there.

    .fa-envelope-o::before {
        content: "\f003" !important;
    }

    2. The background picture doesn’t show up right at mobile phone.

    Ans: Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on http://imgur.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Dave

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.