plugin qtranslate x on construction pro theme

Home Forums All Other Themes plugin qtranslate x on construction pro theme

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #50763
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Shri replied
    Oct 25, 12:09pm
    Kindly connect with us via support forum: https://www.sktthemes.org/forums for further support requests and coders should be able to help you with all the queries you have.


    Regards,
    Shri

    Support SKT Themes
    Kindly use support forum: sktthemes.net/forums for faster support
    Kindly follow us on Facebook: https://www.facebook.com/sktwordpressthemes/

    Luca Compagnucci replied

    Hi,
    I installed the plugin qtranslate x on construction pro theme, following the video tutorials from you inserted in the guide documentation, but flags are not visible on the header of the theme, how can I fix this?
    I also saw that the theme in appearance has a header widget that is not used why?
    I tried to put the widget translate x here but this is not shown why?

    screen shoot here: widget config http://awesomescreenshot.com/008660l414
    screen shoot header theme : http://awesomescreenshot.com/04c660ladd

    Thanks or your help.
    Have nice day
    Luca

    #50768
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #50778
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi Brad,

    Thanks for you reply,

    The web site here, http://websitedemo.gsemanagement.it

    Regards
    Luca

    #50825
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Did you sent us the admin details?

    #50916
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    hi, no sorry 😉

    #51046
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #51144
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi Brad, thank you very much for your kindly support,
    please I would like to know what is been modified if I were to have a problem in the future 🙂

    Best Regards,
    Luca

    #51146
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Hi Luca,

    Header widget code is missing on the header.php so added a code in header.php and CSS also.

    Regards.
    Brad

    #51205
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Perfect,
    Thanks again, Brad

    Regards
    Luca

    #51441
    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 8
    • Replies: 6817
    • Total: 6825
    Member since: June 12, 2013

    🙂

    If you found our service good kindly review us here: https://www.sktthemes.org/forums/topic/reviews-and-testimonials/

    #52117
    SAINT
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 7
    • Total: 8
    Member since: September 24, 2016

    Hi,

    How can I make my pages to have different url when I am changing the languages?

    Thank you!

    #52136
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi, thanks for your support,
    I am using a form for translations, the web site was ready for translate but not yet translated, now the webite has only the language so it will not change the url you can try now?

    thanks you very much
    Luca

    #52151
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25464
    • Total: 25464
    Member since: August 16, 2013

    Issue resolved.

    #52274
    Luca
    Member
    • Topics: 6
    • Replies: 28
    • Total: 34
    Member since: October 7, 2016

    Hi,
    Thanks for your support,
    Please, I would like to ask if you can make the long header menu as the entire width of the page on my website.

    Thank you very much for your kindly support.
    Luca

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.