Photo Gallery Problem

Home Forums All Other Themes Photo Gallery Problem

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #55360
    Mikel
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 1
    • Total: 4
    Member since: November 4, 2016

    Dear SKT-team,

    I am using the Construction Pro Theme and have the following problem:
    If somebody is on the photo gallery page and clicks on the title of the thumbnail-picture it does not pop up in a larger scale like it should do.

    The picture only enlarges if you click aside from the title. How can I fix that?
    99% of visitors automatically click on the title in the middle of the thumbnail, so this is really a problem.

    here the according site: http://www.architektur-martin.de/galerie/

    Hoping for help, sincerely
    Mikel

    #55424
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23517
    • Total: 23517
    Member since: August 16, 2013

    Hi Mikel,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #55568
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23517
    • Total: 23517
    Member since: August 16, 2013

    Hi Mikel,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #55883
    Mikel
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 1
    • Total: 4
    Member since: November 4, 2016

    Dear Brad,

    Unfortunately it is not yet solved because of the result in another problem. If you click on one picture in the gallery so it scales up and click through to the next pictures you will see that every picture is doubled. The user is forced to see every picture twice before getting to the next one.

    I will create a new post for this in hope the support will help me.
    Kind regards,
    Mikel

    #56099
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23517
    • Total: 23517
    Member since: August 16, 2013

    Hi Mikel,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.