Photo Dock Testimonials Slider not Working

Home Forums Photodock theme support Photo Dock Testimonials Slider not Working

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #167592
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    Hi, I’ve had Photo Dock on my site for more than a year and the testimonials short code was working until a few weeks ago. I have paid for the theme updates, but when I installed the new version it totally jacked up my site. So, I’ve reverted back to the original theme for Photo Dock. Is there a way to use a different shortcode or CSS so the testimonials show correctly on my homepage. The site is https://avividimage.biz/ The shortcode I have on my homepage section 4 is [client-testimonials show=”3″]. Any help you can provide is appreciated.

    #167657
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Dave

    #167669
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    URL https://avividimage.biz/

    Username SKT

    Will send password in email

    #167786
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Given login details are not working. We are getting this message.
    screenshot-wordpress-com-2020-10-26-16-34-45

    Regards,
    Dave

    #167815
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    Very weird, as it’s in there. Try using caps, as I’ve set it up as SKT as the username. Maybe that’s why it didn’t work.

    #167875
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Still not working.

    View post on imgur.com

    Regards,
    Dave

    #167904
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    Sorry… It’s in there. How about using the email address I set it up under? This should work. avividimage@att.net

    #167990
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Email address is also not working.

    View post on imgur.com

    Regards,
    Dave

    #168073
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    Not sure why it doesn’t work, as it actually let me use the email when I logged in via Opera. Everything I sent you is what’s in the “users” tab. So, I’ve created a new user. The username is TempTest. Email with password is being sent to your support desk. Fingers crossed that this one works. 🙂

    #168145
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Now username is working. But both password are not working.

    FW: Support ticket 167657
    8GDb2436bDR(0f6nl!x#%*5U

    See screenshot:

    View post on imgur.com

    Regards,
    Dave

    #168153
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    Oh my, this is really frustrating! Not your fault… it’s WordPress.com. UGH. I’ve reset the password and tested it. Doesn’t work. Something is wrong with the communication to the server I guess. I will troubleshoot and resend information once it is fixed. Sorry for the hassle for you!

    #168173
    Hannelore Goldberg
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 42
    • Total: 53
    Member since: February 15, 2019

    I have simply changed the shortcode to another version to show the testimonials in a different way. It’s fine. Not exactly what I’d had before, but at least it shows properly. I have no idea what is up with the username and password issue with WordPress.com, but thanks anyway.

    #168203
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25854
    • Total: 25854
    Member since: August 16, 2013

    Cool

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.