Naturo pro sliders missing

Home Forums All Other Themes Naturo pro sliders missing

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #147758
    Eelke
    Participant
    • Topics: 8
    • Replies: 16
    • Total: 24
    Member since: December 11, 2015

    The homepage slider is suddenly missing. Please advise!

    Kind regards,

    Eelke

    #147780
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25267
    • Total: 25267
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Your 1 year support for theme has expired. To continue receiving theme updates/access and support for another year kindly subscribe for just $18

    Pay via PayPal:

    https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MFAFM4T6RDL

    #147781
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25267
    • Total: 25267
    Member since: August 16, 2013

    Pay via Credit Card:

    https://sites.fastspring.com/sktthemes/product/singlethemeyearly

    Once paid we will again renew your support for 1 year and you will also receive theme updates/access as and when they happen.

    Regards,
    Dave

    #160020
    Eelke
    Participant
    • Topics: 8
    • Replies: 16
    • Total: 24
    Member since: December 11, 2015

    Dear Sir,

    I paid via PayPal and subscribed.
    How do I know if I can update?

    Regards,

    Eelke

    #160022
    Eelke
    Participant
    • Topics: 8
    • Replies: 16
    • Total: 24
    Member since: December 11, 2015

    And, of course, how do I get my sliders working again?

    #160070
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25267
    • Total: 25267
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL please?

    Regards,
    Dave

    #160104
    Eelke
    Participant
    • Topics: 8
    • Replies: 16
    • Total: 24
    Member since: December 11, 2015
    #160162
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25267
    • Total: 25267
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This is plugin conflicting issue.

    Kindly check for conflicting plugins disable all of the plugins and see if it works.

    If its working fine then some plugin is conflicting. Activate them one by one to find out which one is causing problems.

    Regards,
    Dave

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.