Music Producer – Slider images won't load

Home Forums All Other Themes Music Producer – Slider images won't load

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #116546
    cjfelony
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 27, 2018

    I have an install at http://www.chinlockwrestling.com. The demo slider images won’t load (it just shows the spinning loading image), and any images I upload also will not show.

    I have attempted this on both WordPress 4.9.9 and 5.0.3.

    Any suggestions?

    #116607
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22451
    • Total: 22451
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    When you add new slide instead of default so first removed all three slides field data Slide Image, Slide Title, Slide Link, Slide Button than add your new slides data.

    Regards,
    Dave

    #116640
    cjfelony
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 27, 2018

    Hi there,

    I have tried this method, as well, and I’m still running into the same issue.

    #116717
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22451
    • Total: 22451
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Okay, kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: @sktthemes.com">support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #116837
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22451
    • Total: 22451
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm

    Regards,
    Dave

    #116848
    cjfelony
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 2
    • Total: 3
    Member since: December 27, 2018

    Hi there,

    I appreciate you looking at this, and it appears to be resolved. Could you let me know what you did to fix it in case I run into this issue again?

    #116850
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22451
    • Total: 22451
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    In frontpage/slider.php file on line number 610 the developer left “Nivo slider:” there during theme updates, we just removed that and the slider is working fine.

    Regards,
    Dave

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.