Many errors after first installation

Home Forums All Other Themes Many errors after first installation

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #15923
    Simone TromboniSimone Tromboni
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 1
    • Total: 3
    Member since: October 31, 2015

    Hi, I just installed your template Restaurant & Cafe on a clean wordpress installation , the slide does not work and I find many errors in developer tools.

    > GET http://fonts.googleapis.com/css?family=1&ver=4.3.1
    > GET http://www.simonetromboni.it/grava_test/wp-content/themes/skt-restaurant-pro/testimonials-rotator/js/?ver=4.3.1bd.styles.css
    > GET http://www.simonetromboni.it/grava_test/wp-content/themes/skt-restaurant-pro/testimonials-rotator/js/?ver=4.3.1bd.ui.js
    > GET http://localhost/www/sktthemes/Restaurant/wp-content/themes/skt-restaurant-pro/images/slide-nav.png 404 (Not Found)
    > 0.0.0.1/:1 GET http://0.0.0.1/ net::ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

    Tried both localhost and online. Is there a solution to these problems?

    Thanks
    Simone

    #15927
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 10
    • Replies: 6932
    • Total: 6942
    Member since: June 12, 2013

    Hi Simone,

    It seems the theme didn’t install properly. If you can give us the online access.

    WordPress admin details and url of the site via email: [email protected] we will set up the theme for you.

    Regards,
    Shri

    #15930
    Shri SShri S
    Keymaster
    • Topics: 10
    • Replies: 6932
    • Total: 6942
    Member since: June 12, 2013

    It works fine. Thanks for sending us the details.

    http://www.simonetromboni.it/grava_test/

    By the way save the options for once does the trick.

    Regards,
    Shri

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.