LMS Theme: Posts not saving correctly

Home Forums All Other Themes LMS Theme: Posts not saving correctly

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #131357
    Zane Kelly
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 10
    • Total: 19
    Member since: March 16, 2017

    Hello! I have just relaunched my site with the new theme, and I’m having issues publishing posts. The publishing/updating isn’t working. Featured images, tags, and categories don’t save.

    Articles

    You can see two articles there that aren’t showing up correctly.

    FAFSA and Divorced Parents: Who Fills It Out?

    FAFSA Tips and Answers: Sallie Mae Facebook Live

    Thanks.

    #131360
    Zane Kelly
    Participant
    • Topics: 9
    • Replies: 10
    • Total: 19
    Member since: March 16, 2017

    According to my hosting support, the footer issue I posted about separately might be kicking an error code up on this as well.

    #131422
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24455
    • Total: 24455
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Chris

    #131551
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24455
    • Total: 24455
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This is done. Kindly check and confirm

    Regards,
    Chris

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.