Lightbox working in Light but not in Pro Version

Home Forums All Other Themes Lightbox working in Light but not in Pro Version

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #51634
    Philipp Simon
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 3
    • Total: 4
    Member since: April 5, 2015

    Hey Guys, I try to use a lightbox Plugin on my page with SKT Black Pro. So I just tried to use different Plugin, like Nextgen, HugeIt, Colorbox eg…Unfortunately none of these Plugin is working (the picture just opens in a new tab). so I tried to fix it by changing the Theme, and there you go. When I tried it with SKT Black Light it was working perfectly fine. Can you just maybe find the difference between both themes which causes this problem?
    best regards, Philipp

    #51635
    Philipp Simon
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 3
    • Total: 4
    Member since: April 5, 2015

    Edit: Sry I wanted to post this in the right Subforum but accidentially posted it here

    #51674
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi Philip,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #51686
    Philipp Simon
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 3
    • Total: 4
    Member since: April 5, 2015

    The problem is that I just setted it up on my localhost via XAMPP..there is basically nothing more than a basic structure with the theme and the lightbox plugin. But I’m going to set up a testwebsite and send You the details πŸ™‚
    Regards, Philipp

    #51689
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Okay

    #51874
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi Philipp,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Brad

    #51923
    Philipp Simon
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 3
    • Total: 4
    Member since: April 5, 2015

    Yes it’s working, awesome πŸ™‚ can you tell me what you did? Just if I wanna change something that I know what has to be done πŸ™‚

    #51985
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 24832
    • Total: 24832
    Member since: August 16, 2013

    Hi Philipp,

    We installed the new theme πŸ™‚

    Regards,
    Brad

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.