Launch – home page mixup

Home Forums All Other Themes Launch – home page mixup

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #57167
    Keridak
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 0
    • Total: 1
    Member since: January 2, 2017

    or worse— going crazy.

    I started the site with the free version. The last time I went to edit the edits were not publishing. Liking the theme and thinking the pro version might be the answer I purchased.

    The best I can explain is this things seem to be going in odd places. My edits do not show when I publish. The home page still has original content. The media on it has been deleted but it is still showing.

    The preview pane in the customize feature shows the edits. When I publish a new page it shows the edits, when I hit home from a new page it shows the edits on the web like it should.

    But put the domain name in and the old site is back.

    I did change the settings to reflect the home page as the front page.

    I have tried as a static front and as posts.

    I also contacted my hosting provider who said they to contact here. Content did not seamlessly change from free to pro. (Yes I read that post)

    Help!!
    http://howtopanformurder.com

    #57197
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25504
    • Total: 25504
    Member since: August 16, 2013

    Hi Keridak,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.