Industrial theme navigation is lost

Home Forums All Other Themes Industrial theme navigation is lost

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #58420
    Kari
    Participant
    • Topics: 45
    • Replies: 81
    • Total: 126
    Member since: May 17, 2016

    I edited my menus, but now I cannot get them visible online anymore?

    #58472
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23366
    • Total: 23366
    Member since: August 16, 2013

    Hi Kari,

    Kindly show us your website URL.

    Regards,
    Dave

    #58631
    Kari
    Participant
    • Topics: 45
    • Replies: 81
    • Total: 126
    Member since: May 17, 2016

    yritysvaliot.fi – I had to use other tactics to get the navigation in order – as the menu management does not work.

    #58748
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23366
    • Total: 23366
    Member since: August 16, 2013

    Hi Kari,

    Menu working fine on your site. Did you select primary menu? Or kindly send us screenshot. Upload your screenshot on imgur.com and paste the share URL here.

    Regards,
    Dave

    #58849
    Kari
    Participant
    • Topics: 45
    • Replies: 81
    • Total: 126
    Member since: May 17, 2016

    Menu is workin yes, but I cannot use the menu management, I need to “play” with ORDER attribute of the pages. Whatever I do in the actual menu section wont work? But I can cope with this, as long as the customer does not take more pages in use 🙂

    #58852
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23366
    • Total: 23366
    Member since: August 16, 2013

    Hi Kari,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #58860
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 23366
    • Total: 23366
    Member since: August 16, 2013

    Hi Kari,

    This issue was resolved from our end. Kindly check and confirm.

    You can drag and drop the menu item for ordering the menu.

    Regards,
    Dave

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.