Homepage Slider Not Loading

Home Forums All Other Themes Homepage Slider Not Loading

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #54456
    Jimmy
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: November 28, 2016

    Hello,

    I am having an issue with the home page slider not loading. The rest of the page loads fine, but I just get the little circle where the slider is. I confirmed my picture sizes are the correct size and there are only two pictures.

    Appears this may only be happening with Internet Explorer? When I use Google Chrome it seems to work. But I need it to work with all browsers.

    Thanks

    #54457
    Jimmy
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: November 28, 2016

    Sorry this is for the Construction Pro theme

    #54499
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25536
    • Total: 25536
    Member since: August 16, 2013

    Hi Jimmy,

    Kindly show us your website URL.

    Regards,
    Dave

    #54570
    Jimmy
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: November 28, 2016
    #54620
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25536
    • Total: 25536
    Member since: August 16, 2013

    Hi Jimmy,

    It seems that your website gets a server cache. I have checked your site and found slider is working fine on all browsers.

    Regards,
    Dave

    #54644
    Jimmy
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: November 28, 2016

    I just went to it with safari from my phone and it is not working. Still the same issue.

    #54648
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 25536
    • Total: 25536
    Member since: August 16, 2013

    Hi Jimmy,

    Ask the hosting provider to remove the server cache from your server.

    Regards,
    Dave

    #54658
    Jimmy
    Member
    • Topics: 1
    • Replies: 4
    • Total: 5
    Member since: November 28, 2016

    I asked and they said my hosting account doesn’t have that option. I can’t afford to upgrade right now. There has to be another way to fix this issue. I guess I find it kind of odd the server cache is causing the slider to not load properly.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.