Homepage Content Loading

Home Forums All Other Themes Homepage Content Loading

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #19630
    Chris
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: January 21, 2016

    How do I get all of the objects on the homepage to load? It just loads the header and first slider right now.

    #19680
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22375
    • Total: 22375
    Member since: August 16, 2013

    Hi Chris,

    Kindly see the documentation here: http://sktthemesdemo.net/documentation/build_documentation/#homepage-setup

    Regards,
    Shri

    #19775
    Chris
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: January 21, 2016

    Hello Shri –

    There is nothing in the documentation about making the homepage content load immediately. Please be more specific.

    Thank you,
    Chris

    #19799
    Meleah
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 4
    • Total: 6
    Member since: January 21, 2016

    Hey! I was having the same issue. To put it simply,

    Go to
    1. appearance -> theme options
    2. Then scroll all the way to the bottom and hit save. Now you should be able to make customizations. It’s weird but thats how you fix it.

    Its in the “how to install/upgrade to pro version of your” theme video of https://www.sktthemes.org/documentation/

    Hope this helps!

    #19815
    Chris
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: January 21, 2016

    Thanks Meleah, I don’t think I was being specific enough.

    The content on the homepage will not load until a visitor scrolls on the page. It is some type of lazyloader functionality but it renders the page nearly blank until a user scrolls. I want all of the text and images to load as soon as a visitor hits my homepage. Any help would be much appreciated.

    #20144
    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 22375
    • Total: 22375
    Member since: August 16, 2013

    Hi Chris,

    It is due to animation on the homepage. If you don’t want the animation on homepage then kindly see this post: https://www.sktthemes.org/forums/topic/home-page-responsive-display/

    Regards,
    Shri

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.