Front page displaying incorrectly on safari – candeo.pl

Home Forums Toothy Theme Support Front page displaying incorrectly on safari – candeo.pl

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #199418
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    I noticed that on the candeo.pl website, on your theme Toothy, when you open it in the safari browser, an ugly “wave” appears in the middle of the main photo slider – I wish I could upload the screenshots.
    On other browsers (edge, firefox etc.) this problem does not exist. What to do to prevent this from appearing on safari?

    #199438
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    On an iPhone in a horizontal position, you can also see these “waves” on the main page. However, when I edit the page in wp-admin and tablet view – everything is fine.
    What could it be?

    Please Help…

    #199452
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on https://imgbb.com/ and paste the share url here.

    Regards,
    Chris

    #199454
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    Ok,

    I send it…

    Help 🙂

    #199474
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Where did you send the screenshot? We did not receive?

    Regards,
    Chris

    #199476
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    https://ibb.co/k68tDFh

    https://ibb.co/5WQHWDH

    https://ibb.co/NZ70BvX

    Here You go 🙂

    #199477
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Customize >> Basic >> Scroll down to find Custom CSS and paste there:

    .wave-pattern {
      top: auto !important ;
    }

    Regards,
    Chris

    #199483
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    Thanks for responding
    I did as you wrote, but no stats, still nothing has changed on the page

    it is as it was on Safari and in the horizontal position of the iphone

    Pictures in the link below

    https://ibb.co/27gzwqb
    https://ibb.co/0Z90McV

    #199484
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Remove

    .wave-pattern {
        top: auto !important ;;
    }

    Replace

    .wave-pattern {
        top: 96.8%;
    }

    Regards,
    Chris

    #199485
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly add this CSS as well.

    #home_slider {
      position: relative;
    }

    Regards,
    Chris

    #199488
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    Hi Chris,

    https://ibb.co/VQM0nJF
    https://ibb.co/7Km3b1k
    https://ibb.co/DYwfrB2

    As You see – still nothing has changed… 🙁

    and I still need help

    #199490
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    Chris,

    Or maybe if nothing would work, how to remove this wave from the homepage slider at all 🙁

    #199492
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email:[email protected] Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    We’ll check and revert back to you.

    Regards,
    Chris

    #199493
    Maciej Rola-SzadkowskiMaciej Rola-Szadkowski
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 9
    • Total: 10
    Member since: October 24, 2021

    OK,

    I have sent URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) to the e-mail address you provided

    #199496
    Forum ModeratorForum Moderator
    Moderator
    • Topics: 0
    • Replies: 28937
    • Total: 28937
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Chris

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.